Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

De jonge vrijwilliger centraal

PGO Support

21 - 09 - 2019

21 - 09 - 2019

00:00 - 00:00

Kosten: Gratis deelname

Inspiratiesessie
Informatie volgt.

Workshop 1: De vrijwilliger van de toekomst
Nienke Oosting – PGOsupport
‘Jongeren willen niet’ en ‘ouderen zijn vastgeroest’. Ontdek jouw vooroordelen en kijk mee naar de toekomst!

Workshop 2: ALL OF ME: dit vinden jongeren
Heleen Knottnerus – ALL OF ME, PGOsupport
Een kijkje in het hoofd van jongeren met een chronische aandoening. Wat kan ALL OF ME voor de jongeren in jouw organisatie betekenen en hoe bereik je deze doelgroep zelf?

Workshop 3: Hoe communiceert de nieuwe generatie Z?
Corona de Wert & Ruben Bos – PGOsupport
Wie jongeren wil bereiken, moet zich realiseren dat ze sommige thema’s heel anders zien en beleven. Hoe communiceert de nieuwe generatie Z? Kun je jongeren als één doelgroep benaderen? Of zijn de verschillen misschien wel groter dan de overeenkomsten? Tijdens deze workshop verkennen we samen met jou ‘de jeugd van tegenwoordig’.

Workshop 4: Wat levert crowdfunding mij op?
Renske Noordhuis – PGOsupport
Lijkt het je leuk om je in te zetten voor het goede doel, maar wil je niet meteen vastzitten aan een vrijwilligerstaak? Dan is het opzetten van een crowdfundingcampagne echt iets voor jou. In een afgebakende periode help jij jouw organisatie een handje door in een korte tijd een concreet doel te realiseren. En je doet allerlei vaardigheden op die ook in je verdere carrière van pas kunnen komen! Kom er in 1 uur achter wat crowdfunding is en wat dit jou niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak kan opleveren.

Best practice rondom jonge vrijwilligers
Panelgesprek met een aantal patiëntenorganisaties over jongeren als vrijwilligers en als leden. Succesverhalen, handige tips en de mogelijkheid om je vragen te stellen. Inspiratie gegarandeerd! Met verschillende sprekers.

De onderstaande button leidt je naar de omgeving waar je je kunt aanmelden voor dit evenement

Klik hier om je in te schrijven