Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

De Netwerkcarrousel

KansPlus

24 - 01 - 2019

24 - 01 - 2019

Richt zich op thema:

  • Сommunity
  • Inclusie
  • Werk
  • Wonen
  • Zorg en ondersteuning

Tags:

16:00 - 20:00

Kosten: Gratis deelname

2 Aanwezigen bij bijeenkomst

Waar gaat het over? Mensen met een beperking hebben vaak een klein, te klein netwerk. Terwijl er om hen heen van alles gebeurt, staan zij vaak aan de kant. Hier willen we wat aan doen! Vandaar dat de kwaliteitsagenda van VWS ook aandacht vraagt voor dit onderwerp.

Samen met KansPlus en LFB heeft het LSR haar tanden in dit belangrijke thema gezet. Om te horen dat het echt kan en hoe, zijn we mensen gaan interviewen die veel hebben bereikt. We hebben niet alleen henzelf geïnterviewd maar ook familieleden, medewerkers en andere mensen die betrokken zijn. Positieve verhalen waar wij heel blij van werden. Die gunnen we iedereen. In de Netwerkcarrousel!

En nu ons plan. We hebben mensen met goede ervaringen en inspirerende verhalen gevraagd hun ervaring te delen. En jullie zijn uitgenodigd voor een Meet & Greet met zo’n netwerk. Oftewel: kennis maken en hun verhaal horen met alle ups en downs. En daarna is er alle ruimte om vragen te stellen. Op verschillende dagen komen verschillende netwerken langs.

Voor wie
Iedereen is welkom: mensen met een beperking, familie, medewerkers en andere betrokkenen.

Kosten
GRATIS

Meer informatie
Neem contact op met:
Helena Wiersma (LSR): 030-2937664 of h.wiersma@hetlsr.nl
Jacqueline Moelands (LFB): 030 – 236 37 61 of j.moelands@lfb.nu
Wil Molenaar (KansPlus): 030 – 236 37 44 of wilmol@xs4all.nl

  • Hide name