Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Studeren met een beperking? Kom naar de landelijke bijeenkomst.

Handicap en Studie samen met Ieder(in), ISO en de LSVb Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) Ieder(in)

18 - 03 - 2019

Richt zich op thema:

  • Inclusie
  • Jeugd
  • Onderwijs
  • Rechten
  • Toegankelijkheid

Kosten:

  • Gratis deelname

LET OP: Deze bijeenkomst is afgelast door de situatie in Utrecht. Er wordt zo snel mogelijk een nieuwe bijeenkomst gepland.

Studenten met een beperking lopen helaas nog te vaak tegen problemen aan in het hoger onderwijs. Zo is het bijvoorbeeld nog niet overal mogelijk om de colleges op een alternatieve manier te volgen en vormt frequente afwezigheid door ziekte nog vaak een probleem.

De Landelijke Studentenvakbond (LSVb) en Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) vertegenwoordigen de belangen van alle studenten in het hoger onderwijs. Het is voor hen niet altijd bekend waar studenten met een beperking behoefte aan hebben en wat de precieze knelpunten zijn.

Om de stem van studenten met een extra ondersteuningsbehoefte nog beter te kunnen laten horen, willen ze van hen weten wat zij nodig hebben.

Doel bijeenkomst
 Delen van knelpunten waar studenten+ tegenaan lopen.
 Bespreken van mogelijke vervolgstappen/oplossingen.
 Aftasten hoe er aan de bovengenoemde punten gewerkt kan worden door de aanwezigen en hoe daarin samen kan worden opgetrokken.

De onderstaande button leidt je naar de omgeving waar je je kunt aanmelden voor dit evenement

Klik hier om je in te schrijven