Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Wilt u helpen de online informatievoorziening te verbeteren?

Door deze enquête te verspreiden helpt u de online informatie voorziening voor mensen met een beperking te verbeteren.

Deel bijvoorbeeld deze tekst: 
Wil je helpen de online informatievoorziening voor mensen met een beperking te verbeteren?! Vul dan graag deze enquête in voor 1 oktober: https://forms.gle/d86T9DuiuU66qyW39
Onze ervaring is dat het invullen van de enquête ongeveer 10 minuten kost.

Met deze enquête willen we inzicht krijgen in welke bestaande online informatie, contact en diensten mensen waarderen, wat mensen missen en wat mensen nodig hebben in de toekomst om zich te blijven ontwikkelen. Bent u ook geïnteresseerd in de uitkomst van onze enquête? We zullen de resultaten hier op Klink met u delen.

EnableMe is een non-profit organisatie die een internationaal portal ontwikkelt voor mensen met een beperking (fysiek, mentaal, zintuiglijk, chronische ziekten en verstandelijk). De oprichter startte na een ernstig ongeluk zelf een informatie platform voor mensen met een beperking. Na 15 jaar ervaring in Zwitserland en Duitsland (onder de naam MyHandicap) wil EnableMe nu meer mensen helpen met kennis en technologie voor het beheren van online communities. MyHandicap heeft 50.000 geregistreerde gebruikers en 1 miljoen page views per jaar. Volgend jaar zal op enableme.org een vernieuwd en up to date platform te vinden zijn. EnableMe biedt de technologische oplossing die partners kunnen gebruiken om een community te mobiliseren en content aan te bieden – in aansluiting op hun online en offline activiteiten.

Om inzicht te krijgen in de behoeften van organisaties voor mensen met een beperking hebben we gesproken met verschillende mensen van 11 organisaties over wat ze doen voor mensen met een beperking en betrokkenen, wat ze ervaren als knelpunten en wat de meerwaarde kan zijn van het platform van EnableMe. Een samenvatting van ons korte exploratieve onderzoek met inzichten in behoeften aan een online platform voor mensen met een beperking en betrokken vindt u in het bestand onder dit gesprek.

2 reacties
Deel gesprek via:
zei...

Wij delen graag de inzichten n.a.v. de enquête (over de behoefte aan een online platform van mensen met een beperking / kwetsbaarheid en ouders).  Als u meer informatie wilt kunt u altijd contact met ons opnemen.In februari 2021 gaan we het nieuwe platform testen en eind juni kunt u van ons weer nieuwe inzichten verwachten.Voor nu fijne feestdagen en goed 2021!

Dit bestand is nog niet toegevoegd aan de Kennisbank

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in