Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt
zei...

Ik heb Rick Brink genoteerd. Verder denk ik dat het goed is dat er een avond aandacht aan is besteed en ben ik heel benieuwd naar het vervolg en de impact. 

https://www.ad.nl/tv-en-radio/rick-brink-33-gekozen-tot-minister-van-gehandicaptenzaken~a2d84981/

zei...

@Henk - Je moet met Brussel niet aan de EU denken maar aan de Belgische regering, die hebben - in tegenstelling tot Nederland - een minister die zich bezighoudt met gehandicapten en chronisch zieken.

Persoonlijk heb ik moeite met zijn prioriteit aangaande speelplaatsen. Daar zit gehandicapt Nederland echt niet op te wachten.

Rick is van het CDA, net als minister Hugo de Jonge. Ik verwacht niet dat Rick zijn partijgenoot in de tang zal nemen. Sterker nog, hij zal De Jonge wellicht (moeten) ontzien, terwijl Boaz (een andere kandidaat) al actie ondernam om een petitie op te starten om de regering ertoe te dwingen het  facultatief protocol VN-verdrag Handicap te tekenen. Dát had de prioriteit moeten zijn van Rick, maar ja, daarmee zet je Hugo de Jonge wel in een negatief daglicht. En dat kunnen ze in Den Haag niet gebruiken.

Laten we wel zijn, De Jonge (de echte minister) heeft nog maar weinig betekend voor gehandicapt Nederland...

Al met al vind ik dit een gemiste kans...

zei...

Ik kom op Twitter de reactie tegen van Marc de Hond. Sterk pleidooi: https://www.youtube.com/watch?v=wm8F79Xh_4k&feature=youtu.be

zei...

Laten we eerst samen facultatief protocol gaan onderteken voor het VN Verdrag van mensen met Handicap. Want dan staan we sterker samen in de schoenen en hebben meer mogelijkheden. Help hier aan mee.

zei...

Help mee om de regering op een ander pad te zetten en het mogelijke maakt

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in