Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Gefeliciteerd! Schagen past het VN Verdrag toe!

Geweldig nieuws!

Onze felicitaties aan de Gemeente Schagen en in het bijzonder aan Jeroen Muntjewerf en anderen van de Afdeling Schagen van de Coalitie voor Inclusie! Een geweldige stap voorwaarts! En een voorbeeld voor andere gemeenten!

De complimenten en felicitaties richten we ook aan het adres van Rick Brink – Minister van Gehandicaptenzaken voor zijn interventie maar ook aan het adres van Jeroen Veltheer van CvI en onbewust en onbedoeld zal ik hier andere namen vergeten te melden, maar ook aan hen de hartelijke complimenten en felicitaties!

Van Jeroen Muntjewerf weet ik onder meer dat hij zich lange tijd heeft ingezet voor de implementatie, maar ook voor andere zaken, zoals met betrekking tot het openbaar vervoer en daar geweldig werd heeft verricht! Wellicht de nieuwe minister van gehandicapten zaken?!

Het raadsvoostel zoals die is aangenomen door de gemeenteraad van de gemeente Schagen https://schagen.raadsinformatie.nl/document/9499129/1/20_055717%20RV%20VN-verdrag%20rechten%20van%20…

Vanuit GWT ‘Medemblik’ hebben wij een bescheiden bijdrage mogen leveren en nu komt het erop aan dat dit plan wordt geconcretiseerd.

Deel gesprek via:

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in