Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Heeft jouw gemeente ook een onderwijsvisie, en zo ja, praat je mee?

De gemeente Harderwijk heeft een onderwijsvisie gemaakt met 11 actiepunten om tot toekomstgericht en toekomstbestendig onderwijs te komen. De actiepunten gaan niet alleen over toegankelijke gebouwen. Ook is 10 jaar vooruitgekeken naar hoe het onderwijs eruit moet gaan zien en hoe sluit nieuwe huisvesting daar op aan. De verschillende acties staan niet op zichzelf maar hebben raakvlakken met elkaar. Wij hopen dat de gemeente Harderwijk vanaf het begin de mensen om wie het gaat, betrekt bij de plannen. In het VN Verdrag Handicap staat immers: niets over ons zonder ons?
Heb jij een idee of jouw gemeente een onderwijsvisie heeft? Of zou je willen weten hoe je daar achter komt en hoe jij invloed kunt uitoefenen zodat ze ermee aan de slag gaan? Tips vanuit eigen ervaringen zijn ook welkom.

Zie ook: https://www.harderwijk.nl/organisatie/actueel_219/item/harderwijk-werkt-aan-toekomstbestendig-onderwijs_35491.html

5 reacties
Deel gesprek via:
zei...

In de gemeente Steenwijkerland weet ik niet over al iets met het onderwijsvisie is gedaan wordt er een visie op onderwijs door de gemeente gedaan. 

zei...

er is een kleine school  voor kinderen die anders thuis zouden zitten (meestal kinderen met autisme)....vriendin is bezig om gemeente te bewegen....

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in