Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Hoe wil jij betrokken worden bij de versoepeling van de maatregelen?

Gisteren is het spoorboekje waarmee we uit de lockdown proberen te gekomen voor het komende jaar gepresenteerd. We worden de komende maanden steeds meer ‘los’ gelaten. Gelukkig, of juist niet?Er wordt een groot beroep gedaan op de eigen verantwoordelijkheid van de mensen. Per 1 juni wordt bijvoorbeeld het ov weer volledig ingezet. Ook om bijvoorbeeld de afstand goed te kunnen bewaren. Daarnaast worden ook in andere sectoren gedeeltelijk weer opgestart. Ik ben benieuwd naar wat jullie gevoel hierbij is en wat jullie vinden van de plek van is van de mensen met een beperking bij het vormgeven van de versoepelingen? Ben je zelf weer voornemens om per 1 juni een drankje op het terras te pakken of ga je weer eens het ov pakken om bijvoorbeeld familie te bezoeken? Waarom wel of waarom juist niet? Wanneer je dit wel gaan doen, wat zijn dan jullie ideeën dan om dit zo veilig mogelijk te doen? Ik kijk uit naar jullie reacties!

5 reacties
Deel gesprek via:
zei...

Hallo Gerrit, dank je wel voor de vraag.


Ter stimulering van de plaatselijke winkelier heb ik al 2x een patatje gehaald. Het was echt gezellig buiten. Slechts 1 persoon naar binnen,  bestellen & betalen. Dan buiten wachten tot bestelling klaar is.


Ja, ik moet wel met het OV...maar mijn ouders wonen aan de andere kant van Nederland. Minimaal 4 uur reizen. Ik "moet" wel, er zijn 2 jubilea te vieren!Problemen? Ja, ik kan niet spraakafzien met de mondkapjes. Dus doorzichtige mondkapjes zijn zeer welkom! Maar hoe maak ik die zelf op de goede manier?


Maar ik weet het echt niet, plaatselijk. Moet de gemeente extra aandacht geven aan de zzp-er met een handicap?
Wat moet de gemeente doen dat meer mensen met een beperking aan het werk gaan?

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in