Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Kennen jullie het VN Vertelpunt?

De Alliantie VN verdrag heeft een Vertelpunt VN verdrag geopend. Bedoeld voor ervaringsverhalen over het VN verdrag. Wordt het verdrag nageleefd in Nederland? Waar loop je tegenaan? En wat gaat er goed?
De verhalen worden gebruikt voor onze rapportage naar het VN comité in Genève. De Nederlandse overheid heeft vorig jaar al gerapporteerd en nu is het tijd voor de rapportage van de organisaties van mensen om wie het gaat. Je verhaal vertellen kan via deze link: https://t.co/jrByXalIcJ
Voor een goede analyse zijn meer ervaringsverhalen nodig. Iemand ideeën hoe we meer bekendheid aan het Vertelpunt kunnen geven?

3 reacties
Deel gesprek via:
zei...

Mooi dat er een plek is die alle persoonlijke verhalen rondom het VN-verdrag verzamelt en dat ze gebruikt kunnen worden in de rapportage naar de VN-commissie. Ik kan me goed voorstellen dat veel leden van Klink een netwerk hebben waarin deze verhalen zitten die voor het  Vertelpunt nodig zijn. Ik zou vooral iedereen willen vragen mensen persoonlijk op het Vertelpunt te wijzen.

zei...

ik zal deze week een positieve ervaring met mijn gemeente delen op de site. Deze kan ik dan weer delen binnen mijn facebookprofiel. En dan gaat er wel een balletje rollen.

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in