Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Kom jij ook naar het Denk Anders Debat in Tilburg?

Aanstaande woensdag wordt in Tilburg het Denk Anders Debat gehouden. Dat is een debat voor jongeren en mensen van scholen, woningbouwverenigingen of gemeenten om samen tot oplossingen te komen. 

Deel jouw ervaring tijdens het DenkAndersDebat 2018!
Wie zoeken we? Jongeren van 16 tot 27 die hun verhaal willen komen doen. Wat heb jij nodig voor een leven zonder hindernissen? En wat is je ervaring nu op school, op het werk of thuis?

Omdat we deze maand op Klink willen praten over leren en studeren kunnen wij natuurlijk niet ontbreken tijdens het Denk Anders Debat in Tilburg. En we zullen er ook in de aanloop en na het debat aandacht aan geven.

Zet dus 14 november alvast in je agenda en meld je aan. Dan krijg je binnenkort de officiële uitnodiging met het programma. Komen we jou daar tegen? Het wordt in de Hall of Fame gehouden. Dat is ongeveer 600 meter vanaf het station in Tilburg.

En als je nou niet kunt komen maar wel heel graag je mening geeft over deze onderwerpen, plaats dan een reactie en dan geven we dat door aan Amber Bindels de gespreksleider van dit debat.

3 reacties
Thema's:
Deel gesprek via:
Gekoppeld evenement

Denk Anders Debat

zei...

Hoi Jaap en Eva,

Ik heb deze avond zelf een gesprek met de gemeente over de toegankelijkheid van mijn eigen gemeente, helaas kan ik er niet bij zijn.
Ik zal het evenement wel delen :)

zei...

Super Noortje. Dank je wel. En wat jij gaat doen is heel belangrijk! Succes.

zei...

Beste Jaap & Eva,Ik heb mij aangemeld als Bezoeker van Anders denken debat in TIlburg helaas kan ik niet want ik ben namelijk last van mij been.   Vriendelijke groet,Sven Pluimers

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in