Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Kom naar het Denk Anders Debat op 6 februari 2020

Waar: Stichting Welzijn Doven Amsterdam (SWDA) in Amsterdam
Wanneer: Donderdag 6 februari
Tijd: 17.00 tot 19.30

Het Denk Anders Debat (DAD) gaat over onderwijs, stage en het vinden van werk of vrijwilligerswerk. We bespreken goede voorbeelden, knelpunten en gaan met elkaar op zoek naar oplossingen. Jongeren delen hun persoonlijke ervaringen met het opbouwen van een zelfstandig leven. Tegen welke drempels zijn zij aangelopen? En hoe hebben ze deze overwonnen? Samen met politici, beleidsmakers en werkgevers kijken we hoe we deze drempels in de toekomst kunnen wegnemen.

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, heb je een beperking of chronische ziekte? Praat dan op 6 februari met ons mee tijdens het Denk Anders Debat. Het debat vóór en dóór jongeren met een beperking.

Ga naar het aanmeldformulier om je aan te melden

Benieuwd naar het debat van vorig jaar? Bekijk hier het filmpje.

Meewerken aan het Denk Anders Debat

Iedereen kan een bijdrage leveren aan het Denk Anders Debat, zowel vanuit de zaal als op het podium. Jongeren met een beperking of chronische ziekte, maar ook mensen die met en voor jongeren werken zoals politici, werkgever en beleidsmakers.

Kunnen anderen wat leren van jouw ervaring? Zet jouw verhaal aan tot verandering? En wil je dit op het podium vertellen? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem contact op met Gepke Boezaard via g.boezaard@iederin.nl

 

Thema's:
Deel gesprek via:

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in