Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

logo plaatselijke inclusiegroep?

Het nadenken over een logo voor de plaatselijke inclusiegroep levert vragen op. Eerst wat logo’s: Almere heeft rond raster, blaadjes omheen. Midden duidelijke letters ViP https://www.decreatievemotor.nl/home Soortgelijk Nederland met Troost in het midden, dat raster + blaadjes erom heen https://troostoverleven.nl/2019/03/aanbieding-vn-verdrag-manifest-aan-nieuwe-provinciale-staten-gelderland/logo-inclusie-verenigt_20190221/ Logo van Breda Gelijk is het beelddeel stukjes trottoir? Ik zie open ruitvormen met ruimte ertussen. Tekstdeel: Breda Gelijk!
eronder: voor een inclusieve stad
Alles mooi gecentreerd Toegankelijk Zwolle heeft een blauwe rand, waarschijnlijk van de stadsgrenzen (of gemeentegrenzen?) Grote paarse vink erin. Tekstdeel: toegankelijk zwolle
eronder: een toegankelijke stad ontwikkel je samen Kan ik de logo’s indelen?
– Wereldbol/kaart van Nederland + raster + blaadjes omheen met rolstoel in het midden – met allerlei poppetjes klein/groot/blindenstok/rolstoel….
– iets dat naar stadsgrenzen/gemeentegrens verwijst- een vrije uiting
De vragen die door mijn hoofd gaan: Gaat veel over toegankelijkheid, zijn er logo’s die meer over inclusie gaan? Zijn er logo’s die proces weergeven? Hoe maak je in het logo duidelijk dat ook de LHBT-groep welkom is? Dat het niet alleen voor mensen met een beperking is, maar ook voor mensen met een andere huidskleur? Als je verschillende handicaps in picto’s zet, dan kun je nooit alles omvatten. Hoe maak je onzichtbare beperkingen zoals NAH, autisme, hooggevoeligheid duidelijk?
Is het een idee om gratis logo’s te verspreiden? Dat er meer eenheid ontstaat? Dan voorkomen we dubbel denkwerk….

Thema:
Deel gesprek via:

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in