Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Op zoek naar een baan? Maak (digitaal) kennis met werkgevers!

Heb jij een arbeidsbeperking en ben jij op zoek naar een baan?

Komende maanden organiseert Onbeperkt aan de Slag weer een aantal digitale Meet&Greets: digitale ontmoetingen tussen werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers die inclusief willen worden of zijn.

Tijdens deze Meet&Greets kun je digitaal een-op-een in gesprek gaan met werkgevers. Geen ‘enge’ sollicitatiegesprekken, maar laagdrempelig en vrijblijvend kennismakingsgesprekken. Om elkaar te leren kennen, en als het klikt, dan kan dat leiden tot een baan.

Iedereen met een arbeidsbeperking is welkom! Het maakt niet uit of je wel of niet in het doelgroepregister Banenafspraak/Quotum zit, en ook niet of je wel of geen uitkering hebt.

De volgende Meet&Greets staan op de planning:
* 2 maart, regio Zwolle
* 16 maart, regio Midden-Brabant
* 1 april, regio Fryslân / Friesland
* 15 april, regio Drenthe

Hoewel deze Meet&Greets dus regionaal zijn, zijn er ook (veel) werkgevers die locaties door het hele land hebben. Dus de Meet&Greets kunnen voor alle werkzoekenden met een arbeidsbeperking interessant zijn!

Meer informatie, opgeven en werkgevers uitkiezen voor de Meet&Greet op 2 maart kan hier: https://nederland.onbeperktaandeslag.nl/evenement/digitale-meetgreet-xxl-zwolle-2-maart-2021 .
Meer informatie, opgeven en werkgevers uitkiezen voor de Meet&Greet op 16 maart kan hier: https://nederland.onbeperktaandeslag.nl/evenement/digitale-meetgreet-xxl-midden-brabant-16-maart-202… .

Heb je nog vragen, dan hoort Onbeperkt aan de Slag het graag.

Op naar een inclusieve arbeidsmarkt!

Deel gesprek via:

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in