Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Routeboek voor scootmobielers, rolstoelfietsers en driewielfietsers.

Hallo Allemaal,
Nu de Corona-regels wat versoepeld worden ontstaat er ook weer ruimte voor leuke dingen voor mensen met een beperking. Wie zijn daar actief mee bezig?
Wij als SGRD hebben afgelopen maandag een routeboekje gepresenteerd met goed toegankelijke routes voor scootmobielen. rolstoelfietsers en driewielfietsers.
 https://youtu.be/CHAxMhlkCZQ
Oorspronkelijk zouden we dat doen tijdens onze jaarlijkse scootmobieltocht in mei, Corona gooide echter roet in het eten. Daarom gingen de festiviteiten i.v.m. 20 jarig jubileum en de uitreiking van het routeboekje niet door.
De festiviteiten schuiven we door naar volgend jaar, maar het routeboekje laten liggen vonden wij niet prettig, zeker niet omdat er nu juist veel vraag naar is bij de doelgroep vanwege de versoepelingen.
Wat ik me nu afvraag, zijn er meer organisaties die dergelijk projecten hebben? Of daar belangstelling voor hebben? of zijn wij daar (nog) uniek in?

Kijk, het gaat hier niet zomaar om een paar willekeurige routes die in een boekje geplakt zijn, maar echt specifiek voor mensen met een beperking die zich met scootmobiel, rolstoelfiets of driewielfiets voort bewegen. Dit routeboekje heeft in tegenstelling tot ‘gewone’ fietsroutes, gecontroleerde routes waar bijvoorbeeld geen obstakels voorkomen waar men niet zou kunnen passeren.

Oh ja, wie meer wil weten; https://gehandicaptenraaddoesburg.org/mobiliteit-routeboek/

Deel gesprek via:
Kennisbank document wordt aangemaakt

Dit document is binnenkort inzichtelijk

Download

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in