Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Welkom op Klink deel 2

Wat leuk dat jij ook op Klink bent. Veel leden hebben zich in dit gesprek al voorgesteld ( https://www.platformklink.nl/gesprek/welkom-bij-klink/ ). Ben je nieuw hier of wil je wat over jezelf delen? Dat kan vanaf nu hieronder. Dus: vertel je verhaal in dit gesprek!

3 reacties
Thema:
Deel gesprek via:
zei...

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Jeroen Mengerink, de afgelopen jaren ben ik actief geweest als adviseur op het gebied van rolstoelen. Verder ben ik vanuit mijn opleiding Bewegingstechnologie geïnteresseerd geraakt in toegankelijkheid en gebruiksvriendelijke producten voor iedereen. Tijdens het afgelopen congres Gelijk = Gelijk heb ik gehoord van dit platform. Vanwege mijn interesse vandaag mij aangemeld. Op facebook volg ik al Wheelchairmaffia en natuurlijk Nederland toegankelijk. 

Groet,
Jeroen 

zei...

Dag allemaal,


Ik ben Pauline en ben werkzaam als webmaster bij Spierziekten Nederland. Ik heb me aangemeld met een dubbele pet, aangezien ik zelf ook arbeidsbeperking heb. Op deze manier kan ik een mooie brug slaan tussen de theorie en de praktijk. Ik ben vooral benieuwd hoe ik mensen kan vinden en samenbrengen die het dezelfde doel voor ogen hebben en de krachten willen bundelen.


Bijvoorbeeld het glazen WIA-plafond. Wie herkend het probleem dat je WIA niet meegroeit persoonlijke ontwikkeling.

En je maatmanloon dus eigenlijk zou moeten meegroeien met je opleidingsniveau (indien deze omhoog gaat).


Ik hoor er graag over.

Wil je ook meepraten?

Maak nu een account aan Of log in