Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Help mee met de groei van Klink!

Geplaatst door:

Klink begint op stoom te komen! Sinds juli zijn er 69 gesprekken gevoerd en 30 documenten gedeeld. Ruim 300 mensen hebben zich aangemeld voor Klink, maar dat mogen er nog veel meer worden. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Als belangenbehartiger ken je ongetwijfeld nog meer mensen die zich inzetten voor belangen van mensen met een beperking of chronische ziekte. Heb je iemand in gedachten? En is diegene nog geen lid van Klink? Nodig hem of haar dan uit. Als iedereen iemand uitnodigt zouden we zelfs op 600 leden uit kunnen komen. Hoe meer leden, hoe meer kennis en ervaring er straks op het platform aanwezig is om samen te werken aan een inclusieve samenleving. Hoe meer jij er dus ook wat aan hebt.

Wat kun je doen?

Iemand uitnodigen kan op meerdere manieren. Je kunt iemand uitnodigen voor een gesprek of door een nieuwsbericht delen via social media of per mail. Je kunt ook zelf een mail sturen. Hieronder doen we een suggestie voor een tekst als je iemand per mail uitnodigt.

Hallo [vul naam in],

Ik ben lid van Platform Klink. Omdat jij je ook inzet voor de belangen van mensen met een beperking nodig ik je graag uit voor dit platform. Neem eens een kijkje op https://www.platformklink.nl/

Wat is Klink?

Klink is een on- en offline netwerk waar mensen die opkomen voor mensen met een beperking of chronische ziekte in contact kunnen komen met elkaar. Je kunt er kennis en ervaringen delen zodat iedereen volwaardig mee kan doen. Samen werken we aan een écht inclusieve samenleving.

Ik ben er van overtuigd dat jouw kennis en ervaring van toegevoegde waarde is op Klink! Je kunt je aanmelden door op onderstaande link te klikken. https://www.platformklink.nl/registreren/

Hopelijk tot ziens op Klink! 

Deel dit nieuwsbericht via:
Lees meer over

Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?