Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Hoe haal jij alles uit Klink?

Geplaatst door:

Wist je dat Klink in juli 2018 online is gegaan? Daarmee bestaat Klink dus één jaar! Klink is volop in ontwikkeling om de community te worden voor mensen en organisaties die opkomen voor de belangen van mensen met een beperking. Wat is er in een jaar gebeurd? En hoe kun jij alles uit deze community halen voor jouw eigen werk?

De cijfers

Een jaar geleden plaatsten we het bericht dat Klink online is en openden we het welkom-topic. Wat valt er te vieren?

Dit is pas het begin

Het doel van Klink is de community worden voor mensen en organisaties die opkomen voor de belangen van mensen met een beperking. Zo kunnen we samen werken aan een écht inclusieve samenleving. Voor het bouwen van een community is een lange adem nodig. Nog niet alle belangenbehartigers hebben Klink gevonden en kunnen hier hun ei kwijt. Dit kost tijd en energie. De communitymanagers van Klink doen dit gelukkig niet alleen, we werken hier samen aan met een mooie groep pioniers. Hoe meer Klink groeit en bloeit, hoe meer belangenbehartigers kunnen hebben aan Klink. Hoe sneller we naar ons uiteindelijke doel komen.

Hoe kun jij alles uit Klink halen?

Met jouw inzet en hulp wordt Klink een succes. En een succesvol Klink, helpt jou in jouw eigen werk. We hebben een aantal tips zodat jij ook alles uit Klink kunt halen. Wist je dat:

Vragen of opmerkingen?

Kom je ergens niet uit of heb je een vraag? Neem contact op met onze Helpdesk. Heb je een opmerking of wil je ook pionier worden? Mail dan met de communitymanagers of stuur Laura, Marije of Anne Marie een privébericht.

Deel dit nieuwsbericht via:

Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?