Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Klink is online! Help je mee?

Geplaatst door:

Welkom op Klink. Vanaf vandaag kun je met vragen, ervaringen en tips over het opkomen voor mensen met een beperking of chronische aandoening terecht op Klink. Dit is namelijk een community voor mensen en organisaties die opkomen voor de belangen van mensen met een beperking. Kijk gerust eens rond en laat ons weten wat je er van vindt.

Op dit moment is Klink nog volop in ontwikkeling. Zoals je ziet zijn er nog weinig deelnemers, staat er bijna niks in de kennisbank en zijn er nog weinig gesprekken gevoerd. Hier kun jij verandering in brengen! Meld je aan en begin een gesprek. We kunnen ons ook voorstellen dat je graag eerst wat meer wilt weten over dit platform. Lees dus gerust verder.

Wat is Klink?

Klink is een on- en offline netwerk waar mensen die opkomen voor mensen met een beperking of chronische ziekte in contact kunnen komen met elkaar. Je kunt hier kennis en ervaringen delen zodat iedereen volwaardig mee kan doen. Samen werken we aan een écht inclusieve samenleving.

Wat kun jij doen?

We beginnen nu met het werven van deelnemers voor deze community. Dat doen we graag samen met jou! Sterker nog: dat kunnen we niet zonder jou. Heb jij dus ervaring in het opkomen voor de belangen van mensen met een beperking en wil jij dit delen? Schroom niet om een gesprek te beginnen. Als je binnenkort een evenement of bijeenkomst organiseert kun je dat kwijt in de agenda.  Of als je een document hebt, dan kun je dat in de kennisbank zetten. Ken jij mensen die hier ook een bijdrage kunnen leveren? Nodig ze uit!

Vragen of opmerkingen?

Klink is in opbouw en we zijn continu bezig met het verbeteren van de website. Heb je vragen of opmerkingen? Meng je dan in het gesprek over Klink! Klik hier.

Een initiatief van Ieder(in)

Klink is een initiatief van Ieder(in). Dit is de koepelorganisatie van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte.

Deel dit nieuwsbericht via:
Lees meer over

Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?