Vul eerst een zoekterm in voordat je op zoeken drukt

Wij zoeken pioniers!

Geplaatst door:

Vind jij het leuk om actief mee te werken aan de groei van Klink? Geef je dan nu op als pionier. Zoals je weet, zijn we hard bezig met de opbouw van Klink. Dat kunnen we niet alleen. Sterker nog: we hebben jou daar heel erg hard bij nodig! Daarom zijn we nu op zoek naar pioniers, oftewel mensen die actief willen helpen met het laten groeien van de community op Klink.

Wat is een pionier?

Een pionier is iemand die zich vrijwillig, maar niet geheel vrijblijvend in wil zetten voor Klink om te helpen deze community een succes te maken en hiermee de belangenbehartigers hun werk makkelijker te maken. Dit houdt in dat we af en toe bij elkaar komen en je een afspraak met ons maakt over wat jouw bijdrage daarin gaat zijn. Deze bijdrage moet iets zijn wat je weinig moeite en tijd kost maar wat jou en ons kan helpen op Klink. Als je bijvoorbeeld al regelmatig schrijft, dan kun je met ons afspreken om eens per maand een stukje te schrijven voor Klink. Tijdens de eerste bijeenkomst besteden we hier aandacht aan en helpen we je hiermee.

Samen geven we het goede voorbeeld. Goed voorbeeld doet goed volgen, dus dankzij jullie inzet proberen we de community te vergroten en te versterken.

Geef je op

Doe jij mee? Geef je op via klink@iederin.nl. Of reageer op dit gesprek.

Wat is Klink?

Klink is een community platform voor iedereen die opkomt voor mensen met een beperking. Zij kunnen kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen. Uiteindelijk helpt dit platform belangenbehartigers bij hun taak en zullen zij er voor zorgen dat mensen met een beperking of chronische ziekte volledig mee kunnen doen in de samenleving.

Deel dit nieuwsbericht via:
Lees meer over

Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Weet je zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?